KHMS ANSVARLIG/DOKUMENTKONTROLLER SØKES

Denne annonsen er nå utdatert. For oppdaterte ledige stillinger, se vår karriereside.

Halsnøy Dokk AS søker etter en dyktig og motivert person til stillingen som
KHMS Ansvarlig / Dokument Kontroller.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

  • Ansvar for å vedlikeholde og videreutvikle bedriftens system for kvalitet, helse, miljø og sikkerhet. Selskapet er nylig ISO sertifisert, og en viktig del av jobben vil være knyttet til oppfølging og videreutvikling av dette arbeidet.
  • Ansvarlig for bedriftens dokumentasjonsstyring og støtte til driftsorganisasjon i forbindelse med gjennomføring av prosjekter.
  • Deltakelse i bedriftens øvrige administrative oppgaver relatert til personal, markedsarbeid, IT, etc. Disse vil i noen grad kunne tilpasses den enkeltes kompetanse og interesse.

Stillingen inngår i selskapets ledergruppe. Søker bør være utadvendt, serviceinnstilt og resultatorientert. Utdannelse på høyskole nivå er ønskelig, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdannelse.

For spørsmål til stillingen kontakt Frode Grønstøl, daglig leder, på tlf: 92426092 eller e-mail, frode.gronstol@halsnoydokk.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknadsfrist er fredag 23. august 2013.

Halsnøy Dokk AS eies av Cinus AS og er et av to verft i Cinus Gruppen. Selskapet holder til i Høylandsbygd på Halsnøy. Vi utfører større og mindre oppdrag innen skipsvedlikehold, ombygginger av skip, fabrikasjon av stålseksjoner etc. Se www.halsnoydokk.no for ytterligere informasjon om selskapet.

Halsnøy Dokk AS
Røysanesvegen 24
N-5457 HØYLANDSBYGD

Telefon: 53 48 29 00
Fax: 53 48 29 10

Epost: post@halsnoydokk.no